ЗА БЛАТА:

2 пакета бисквити

125 гр. масло "Каймакани"

4 с.л. захар

2 с.л. какао


ЗА КРЕМА:

1 кг. извара "Каймакани"

200 мл. сметана

1 ч.ч. захар

5 яйца

2 ванилии


ЗА ГЛАЗУРАТА:

сладко по избор


Разтопете маслото на водна баня. Добавете го към натрошените бисквити, захарта и какаото и разбъркайте. С получената смес покрийте дъното на тавичката и оставете в хладилника да стегне. През това време в купа разбийте яйцата, захарта, сметаната и ванилиите. Добавете и изварата и пасирайте. Изсипете всичко върху бисквитената основа и печете 1 час на 160°C с вентилатор. Накрая намажете чийзкейка щедро със сладко по избор (например от ягоди или праскови), може да добавите и актуалните за сезона пресни плодове. Охладете преди сервиране.

Заповядайте

Продуктите ни може да намерите в нашия магазин в с.Цалапица, както и в избрани магазини и ресторанти в Пловдив и София.
Контакти